Tuinverlichting

Ook in het donker van je tuin genieten?

Een tuin waar je nooit meer uit wilt… met de juiste tuinverlichting en geïnstalleerd door Wiersma Elektrotechniek kan dat!

Tuinverlichting is ook onmisbaar
Hoe vind je in het donker de weg naar de deur? Wat dacht je van tuinpadverlichting en een tuinlamp bij de deur. En denk aan je veiligheid, inbrekers hebben een hekel aan licht in het donker.

Bij de aanleg van tuinverlichting begint het met een grondkabel. Wat is een grondkabel en waarom is dit zo belangrijk?

De grondkabel bestaat uit verschillende onderdelen, kijk maar mee:

Wiersma Elektrotechniek heeft een bak aan ervaring en helpt met:

 

  • advies over een veilig verlicht huis & tuin
  • advies over een de best passende tuinverlichting voor je tuin
    duurzaamheid en besparen op de energie
  • installeren van de tuinverlichting waar veiligheid voorop staat
  • aanleg van meerdere aansluitingen van elektriciteit in je tuin
  • onderhoud en reparatie van je tuinverlichting

Wat zeggen onze klanten over ons?

Voor onze nieuwe woning hadden wij specifieke wensen op het gebied van de electriciteit. Wij zijn namelijk gek op ' dimmers'! Via Google kwamen we op deze site terecht en hebben contact opgenomen met Peter. Geweldig, Peter reageerde gelijk op onze mail, heeft alles naar wens ingericht en voor een kleine prijs. Ook zo goed geregeld het uurtarief is inclusief voorrij kosten en het eerste half uur, dus waren we niet teveel geld kwijt aan arbeidsloon. Wij weten wie we bellen als wij een klus hebben!

Henk

Onlangs was er in onze straat brand geweest op zolder en op een dag lag er een folder in de brievenbus over het belang van rookmelders in je woning. Wij waren erg geschrokken en ook in ons huis hing er op zolder geen rookmelder. Gelijk gereageerd via email en Peter heeft snel en vakkundig de rookmelder geïnstalleerd. Fijn dat er vakmensen zijn die precies weten hoe en waar er rookmelders moeten hangen. Bedankt dat je als extra service alle bestaande rookmelders bent nagelopen en ook een koolmonoxide melder hebt geplaatst! Wij kunnen nu weer rustig slapen!

Een blijde familie uit Wapenveld

Bedankt voor de modernisering van onze badkamer. De extra stopcontacten worden goed benut. Voor toekomstige klussen maken wij graag weer gebruik van jouw hulp.

Mulder, Oene

Ons vakantiehuis heeft een groot park, de aanleg van het lichtplan is ontwikkeld en uitgevoerd door Peter. Accuraat en secuur worden de werkzaamheden verricht.

Michelle, Frankrijk

Voor de aanleg van de elektrische instalatie en zwembad verlichting heb ik Peter ingeschakeld. Duidelijke planning, alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd gerealiseerd.

Hubert, Frankrijk

Ik heb mijn interieur aangepast en mijn tuin. Uiteraard hoort hierbij ook nieuwe verlichting. Via een kennis ben ik in contact gebracht met Peter. Goed mee gedacht, en nog kosten besparend want hij heeft mij overtuigd van het gebruik van LED verlichting.

Herma, Apeldoorn

Wij hebben een nieuwe keuken met meer apparatuur. Onze meterkast was verouderd en moest nodig worden aangepast. Via de website kwamen wij uit bij Peter. Een echte vakman, betrouwbaar & vakkundig heeft Peter bij ons een nieuwe meterkast geïnstalleerd. Goed advies, meedenkend en gunstige prijs!

Marcel, Apeldoorn